diumenge, 10 de maig del 2009

Concert de Tibau

Una de les tasques amb les quals sempre he treballat amb més entusiasme és en la coordinació del grup de música moderna del Conservatori de Cervera, el grup Tibau. Els components que el formen són: Paula Castells, veu; Roger Azcona, veu i baix elèctric; Marc Castellà, piano i teclats; Josep Rodríguez, guitarra elèctrica; i Robert Canela, bateria i percussió.

Darrerament hem estat treballant molt intensament en la gravació d'un cd-maqueta que es titula "En rumb...", i que conté set temes. En destaquen els ritmes de rumba, les col·laboracions d'alumnes del conservatori i també un tema gravat conjuntament amb el grup de percussió Esgarriats. Ha estat una producció feta per nosaltres mateixos, i ha representat quatre mesos de treball intens.

El proper divendres 15 de maig, a les 10 del vespre, tenim prevista una actuació al Conservatori, a "casa nostra"! Ja tenim preparada la sonorització, la il·luminació i alguna que altra sorpresa. Serà el dia de la presentació del cd; esperem que l'aula Bach del Conservatori quedi petita per aquest esdeveniment que nosaltres hem preparat i esperem amb tanta il·lusió.